Ingrediencie
Postup
POSTUP
Zemiaky si dajte variť v šupke. Len čo sú uvarené, dajte ich na chvíľu vychladnúť a ešte teplé ich olúpte a pretlačte cez vykrajovač na hranolčeky.
V hrnčeku si zmiešajte vínny ocot, vodu, soľ, čierne korenie a horčicu. Zmes nalejte do teplých zemiakov a zľahka premiešajte.
Jablká zbavte jadrovníkov a nakrájajte ich na drobné kocky, ktoré pokvapkáte šťavou z citróna. Cibuľu nakrájajte na veľmi tenké prúžky, ktoré ešte rozdeľte na polovicu a spolu s citrónovými jablkami ich dajte k zemiakom.
Premiešajte a nechajte zhruba 1 hodinu odležať. Šalát je najlepší na druhý deň, keď sa všetky chute dostanú do zemiakov a šalát je pekne odležaný.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.