Ingrediencie
Postup
Najprv začnite tým, že dáte vajcia do menšej rajnice so studenou vodou. Vodu s vajcami priveďte do varu, na sporáku potom stlmte plameň a nechajte vodu prebublávať asi 8 minút. Akonáhle sú vajcia uvarené, schlaďte ich studenou vodou. Vajíčka ošúpte a nakrájajte najemno.
Do misy dajte tuniaka aj s olejom (zdravším variantom môže byť tuniak vo vlastnej šťave), tavený syr, nadrobno nakrájanú šalotku, dijonskú horčicu, majonézu, soľ, korenie a nakrájané vajcia.
Za pomocou vidličky všetko zmiešajte a podľa chuti môžete pridať viac majonézy alebo horčice. Nezabudnite nátierku znova dôkladne zamiešať.
Tuniakovú nátierku podávajte na čerstvom chlebe.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.