Trená bábovka zo špaldovej múky

Dominika B.
497 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Maslo s cukrom a vanilkovým cukrom utrieme do peny. Postupne zašľaháme žĺtky. Pridáme kôru z citróna a podľa chuti aj šťavu. Keď je pena hustá, prilievame vlažné mlieko a prisypávame múku zmiešanú s PDP. Do zmesi opatrne vmiešame tuhý sneh z bielkov (vyšľahané so štipkou soli). Cesto vlejeme do maslom vymastenej a krupicou vysypanej bábovkovej formy a pečieme na 170 °C cca 1 hodinu. Vychladnutú bábovku vyklopíme a polejeme polevou z bielkov, citrónovej šťavy a cukru.

Dobrú chuť! 

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu