Tekvicové karí s cícerom

588 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Najprv si dôkladne umyte a vydlabte tekvicu, potom ju nakrájajte na menšie kúsky. V hrnci si rozohrejte olivový olej a pridajte nakrájanú tekvicu, paradajky z plechovky, madraské karí, škoricu, soľ a čierne korenie. Nechajte chvíľku povariť a potom pridajte kokosové mlieko.

Nechajte variť, kým nebude tekvica celkom mäkká. Len čo je tekvica hotová, pridajte prepláchnutý cícer a nechajte variť ešte zhruba 10 minút.

Podávajte samotné alebo s varenou ryžou. Pri servírovaní pokvapkajte citrónovou šťavou.


ODPORÚČAME:

Po dobrom jedle sa hodia chvíľka odpočinku namiesto umývania riadu. Preto iste oceníte niektorú z vstavaných umývačiek riadu MORA.
▷ Nájdite svojho predajcu MORA

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu