Ingrediencie
Postup
Plátky mäsa naklepte, osoľte a okoreňte zo všetkých strán. Z jednej strany mäso potrite plnotučnou horčicou a na plátok mäsa položte kyslú uhorku, párok a polovicu vajíčka. Plátok mäsa zrolujte a za pomoci nite alebo špáradla mäso zaistite, aby náplň nevypadla.
Do väčšieho pekáča si dajte nakrájanú cibuľu a položte na ňu hotové vtáčiky. Potrite ich ešte horčicou a všetko podlejte vodou. Dajte do vopred predhriatej rúry na 220 °C a nechajte mäso sprudka opiecť zhruba 30 minút. Potom pekáč zaklopte vekom a znížte rúru na 170 °C a pečte ešte zhruba 1,5 až 2 hodiny.
Len čo sú vtáčiky upečené, dajte ich bokom a šťavu s cibuľkou vložte do hrnca. Pridajte hovädzí vývar a všetko rozmixujte za pomoci tyčového mixéra. Rozmixovanú omáčku nechajte ešte 5 minút variť. V prípade potreby dochuťte soľou.
Podávajte s varenou ryžou.