Šošovicový šalát

589 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Šošovicu prepláchnite v teplej vode a potom ju dajte variť do osolenej vody, kým nebude mäkká.

Medzitým si na panvici rozohrejte olivový olej a orestujte na ňom nakrájanú cibuľu na prúžky a nahrubo nastrúhanú mrkvu. Zmes osoľte, okoreňte a premiešajte. Len čo je šošovica uvarená, zmiešajte ju s mrkvou a cibuľou. Pridajte na kocky nakrájaný balkánsky syr a celé čierne olivy.

V miske si pripravte dresing. Zmiešajte šťavu z citróna, balzamikový ocot a olivový olej. Potom šalát zalejte dresingom a všetko dôkladne premiešajte. Prípadne šalát dochuťte podľa chuti.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu