Silvestrovské kanapky z pizzového cesta

paní Elly
18 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Zmiešajte sypké suroviny a potom k nim pridajte tie tekuté. Cesto dôkladne prepracujte, bude krásne vláčne, hladké, jemné. Cesto môžete spracovať aj v kuchynskom robote alebo domácej pekárni, kde cesto tiež pekne vykysne.

Hotové cesto dajte do misy a uložte do chladničky, kde ho nechajte odpočívať do druhého dňa.

Na druhý deň cesto vytiahnite a nechajte dokysnúť.

Cesto po častiach vyvaľkajte natenko a povykrajujte z neho kolieska alebo štvorčeky. Tie naukladajte na plech vyložený papierom na pečenie, potrite rozšľahaným vajcom a dajte piecť do rúry vyhriatej na 220 °C. Pečte asi 8 minút, kým nezväčšia svoj objem a jemne nezozlatnú.

Upečené kúsky nechajte vychladnúť a potom zdobte podľa fantázie.

Mohlo by sa vám tiež hodiť:

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu