Reďkovková nátierka s domácou lučinou

437 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Jogurt premiešajte s kyslou smotanou a štipkou soli. Nad misu dajte cedák, do ktorého vložte plátno. Do cedáka s plátnom dajte pripravenú zmes a cedák zakryte ďalšou utierkou. Misu s cedákom dajte do chladničky na 24 hodín a nechajte jogurt vykvapkať. Potom z plátna vyklopte lučinu do misy a pridajte k nej na drobné kúsky nakrájané reďkovky a hrsť nasekanej pažítky.   

Hotovú nátierku natrite na čerstvý chlieb, ozdobte tenkými plátkami reďkoviek a lístkami rukoly.  

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu