Ingrediencie
Postup
Na panvici rozpáľte olivový olej a nechajte na ňom zľahka zozlatnúť nadrobno nasekanú cibuľku. Potom pridajte prelisovaný cesnak a len krátko ho orestujte a nechajte ho rozvoňať. Ďalej pridajte paradajkovú zmes, prepláchnutú fazuľu a kukuricu. Premiešajte, priklopte pokrievkou a nechajte asi 5 minút variť.
Nakoniec do zmesi pridajte soľ, čierne korenie, trochu čili, nasekaný koriander a šťavu z polovice limetky. Všetko premiešajte a hotovú zmes dajte na jednu polovicu pšeničnej tortilly. Zmes na tortille posypte nahrubo nastrúhaným čedarom a priklopte druhú polovicu tortilly. Takto si pripravte zvyšok tortilly.
Z rúry vyberte rošt a na spodok rúry dajte plech a rúru nechajte predhriať na 240 °C. Na rošt z rúry dajte 2 tortilly. Hneď ako je rúra predhriata, zapnite na nej funkciu gril a dajte ju na teplotu 270 °C. Skôr ako sa rúra predhreje, vložte úplne na horné poschodie rúry rošt s tortillami a nechajte ich pod grilom zapiecť. Potrvá to asi 1 minútu. Potom rošt vyberte, tortilly otočte a dajte ich znova na jednu minútu zapiecť. Vďaka tomu, že sa rúra bude chcieť pomocou grilu predhriať, budú tortilly rýchlo hotové a krásne do chrumkava upečené. Potom opečte zvyšok tortilly.
Hotovú tortillu nakrájajte na 3 trojuholníky a podávajte ešte teplé.