Punč

Ak vás niečo stopercentne zahreje, je to horúci punč. Horúci nápoj si nemusíte vychutnávať len na vianočných trhoch, ale pripraviť si ho môžete kedykoľvek aj u vás doma. Tak s chuťou do toho!

3 hlasů
Tlačiť Tisknout
Punč - recept
Množství
Množstvo:
1,5 litra
Příprava
Príprava:
5 minút
Vaření
Varenie:
35 minút
Náročnost
Náročnosť:
snadné

Ingrediencie

Postup

Jablko, pomaranč aj citrón nakrájajte na plátky.

Pomarančový džús nalejte do hrnca, pridajte k nemu cukor aj korenie a plátky ovocia. Priveďte džús do varu a krátko povarte (cca 3 minúty). 

Punč - recept - ingrediencie v hrnci na sporáku MORA

Teraz prilejte červené alebo ružové víno a stiahnite teplotu na nízky stupeň. Punč už nevarte, ale zahrievajte/udržujte teplý.

Po cca 30 minútach sceďte punč cez sitko a teplý podávajte. 

TIPY A RADY: pre väčšiu intenzitu chuti nechajte punč odstáť s ovocím a korením až hodinu (namiesto 30 minút) bez zahrievania a potom si ho ohrejte až tesne pred podávaním.
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu