Popraskané čokoládové crinkles

Edita Matejová
592 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Rozlámanú čokoládu s maslom rozpustíme vo vodnom kúpeli a odstavíme. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny. Pridáme vychladnutú čokoládu, vanilkový extrakt a nakoniec múku zmiešanú s kypriacim práškom a soľou. Cesto odložíme na hodinu do chladničky, nie viac! Z cesta potom formujeme rukami guľky o veľkosti vlašského orecha. Obalíme ich v krupicovom cukre a potom v práškovom cukre. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie trošku ďalej od seba. Pečieme v rúre vyhriatej na 170°C cca 10 minút. Necháme ich vychladnúť na plechu, lebo sú veľmi krehké.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu