Ingrediencie

Postup

Najprv si oddeľte žĺtky od bielkov a z bielkov si vyšľahajte tuhý sneh. Pripravte si väčšiu misu a vyšľahajte v nej žĺtky s mliekom. Do zmesi prisypte soľ, čierne korenie a pridajte aj štipku muškátového orieška. Rožky nakrájajte na kocky a naložte ich do zmäknutia do žĺtkovej zmesi. Do misy prisypte údené mäso nakrájané na kocky, petržlenovú vňať a pažítku v množstve, aké máte radi. Nakoniec vmiešajte do zmesi sneh z bielkov. Opatrne premiešajte a dajte piecť do chlebovej formy na cca 35 minút pri 175 °C. Pečte do zozlatnutia. Že je plnka hotová, vám napovie aj chrumkavý povrch. Plnku nechajte vychladnúť a až potom ju vyklopte. Podávať môžete s kyslou uhorkou, zemiakovou kašou, zemiakmi alebo ju zjedzte len tak studenú. Dobrú chuť!

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu