Plnené zapečené šampiňóny

740 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Šampiňóny (alebo väčšia odrodu šampiňónu - Portobello) zbavte nožičiek a za pomocou lyžice je trochu vydlábněte, aby sa tam vošlo čo najviac zmesi.
Mozzarellu, šunku a sušené paradajky nakrájajte na kúsky. V mise je zmiešajte s jarnou cibuľkou pokrájanou na kolieska. Všetko dôkladne premiešajte, podľa chuti osoľte a okoreňte.
Zmesou naplňte šampiňóny a dajte ich zapiecť do predhriatej rúry na 200 ° C približne na 20 minút. Dĺžka pečenia záleží na veľkosti šampiňónov. Akonáhle sa začne mozarella sfarbovať do zlatista, je na čase plnené šampiňóny vybrať.
Plnené zapečené šampiňóny podávajte s čerstvou zeleninou, ako je potrebné rukola alebo valeriánka a cherry paradajky.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu