Mrkvovo-cícerová polievka s chlebovými krutónmi

Veronika Rebičová
553 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Hrnček cíceru si namočíme deň vopred. Vodu, v ktorej sme namáčali cícer zlejeme. Do hrnca nasypeme cícer, dáme soľ, rascu a zalejeme vodou. Varíme hodinu. V druhom hrnci popražíme cibuľku, mrkvu, pridáme pol lyžičky kurkumy. Pridáme cicer a zalejeme vodou. Varíme kým zmäkne mrkva. Premixujeme, dochutíme soľou, koreniami. Preveríme, môžeme zjemniť lyžicou sladkej smotany. Tri krajce chleba potrieme silnou vrstvou masla a dáme zapiect na 200°C asi 10 minút. Po vychladnutí nakrájame na kocky.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu