Mrkvová bábovka

19 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Najprv si nastrúhajte mrkvu najemno. K mrkve pridajte najemno nasekané vlašské orechy, kokosový cukor (alebo iné sladidlo), škoricu, sódu bikarbónu a kypriaci prášok do pečiva. Pridajte ešte kokosový tuk a všetko zľahka premiešajte. Nakoniec pridajte múku a postupne vmiešajte teplú vodu.

Cesto nalejte do vymastenej a vysypanej bábovkovej formy. Bábovku dajte piecť do rúry vyhriatej na 160 °C na 60 minút. Hotovú bábovku ešte za tepla vyklopte z formy a nechajte vychladnúť.

Pokiaľ nechcete sypať na bábovku práškový cukor, vyskúšajte kokos. Vďaka mrkve je bábovka úžasné vláčna!

 

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu