Ingrediencie

Postup

Filetu lososa zbavte kože a položte ju doprostred na dva štvorce papiera na pečenie. Lososa osoľte a okoreňte. 
Okolo lososa dajte na štvrtky nakrájané cherry paradajky, na kocky nakrájanú cuketu, jarnú cibuľku a prepláchnutú červenú fazuľu. 
Zeleninu osoľte a zalejte olivovým olejom. Pridajte hrubší plátok citróna a pol zväzku kôpru, tymianu a petržlenovej vňate.
Zmes s lososom dôkladne zabaľte do papiera, aby sa losos dusil.
Pečte vo vopred predhriatej rúre na 210 °C 25 minút.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu