Příprava
Príprava:
30 minút
Vaření
Varenie:
40 minút

Ingrediencie

Postup

POSTUP:

Cibuľu nakrájajte najemno, zázvor na malé kúsky, papriku a mäso na kocky a zemiaky s cesnakom na tenké plátky. Mäso osoľte a okoreňte.  

Rozohrejte panvicu, pridajte trochu oleja a opečte na ňom cibuľu. Pridajte mäso a opekajte dozlatista. Vmiešajte papriku, zemiaky, plátky cesnaku a všetko opečte. Potom nechajte pod pokrievkou 5 minút.  

Vmiešajte zázvor, karí pastu a miešajte, kým sa celkom nerozpustí. Potom pridajte do pokrmu scedený cícer, prilejte kokosové mlieko a všetko prehrejte. Stiahnite z ohňa.  

Karí podávajte s ryžou. Môžete pokvapkať limetkou a doplniť bylinkami.  

Tip: Karí môžete pripraviť zo zeleniny podľa sezóny. Skvele bude chutiť so špargľou, paradajkami, zelenou fazuľkou aj hráškom. Ak máte radi pikantné chute, pridajte viac červenej karí pasty.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu