Příprava
Príprava:
1 hodina
Vaření
Varenie:
30 minút

Ingrediencie

Postup

Z mlieka a pudingového prášku uvarte hustý krém a nechajte ho vychladnúť. Potom do misy rozbite vajcia a ušľahajte ich do svetlej a nadýchanej peny. Pridajte múku zmiešanú s práškom do pečiva, kakao, olej a mlieko. Vyšľahajte hladké cesto. Nalejte ho na plech vyložený papierom na pečenie. Plech vložte do rúry predhriatej na 180 °C a pečte približne 30 minút. Potom nechajte korpus vychladnúť.  

Medzitým si pripravte krém. Do misy dajte tvaroh, kyslú smotanu, oba cukry a vyšľahajte. Postupne pridávajte do krému puding a šľahajte, kým nevznikne hladká hmota bez hrudiek. Do krému nakoniec vmiešajte nasekanú čokoládu.  

Vychladnutý korpus vydlabte tak, aby dole zostala vrstva asi 1 a pol cm vysoká. Banány nakrájajte pozdĺžne na plátky a vložte naspodok korpusu. Na ne potom naneste krém a uhlaďte ho. Vydlabanú časť cesta rozdrobte a potom ju nasypte na krém tak, aby vznikla ucelená vrstva. Koláč potom dajte asi na dve hodiny do chladu.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu