Ingrediencie
Postup
Z mlieka a pudingového prášku uvarte hustý krém a nechajte ho vychladnúť. Potom do misy rozbite vajcia a ušľahajte ich do svetlej a nadýchanej peny. Pridajte múku zmiešanú s práškom do pečiva, kakao, olej a mlieko. Vyšľahajte hladké cesto. Nalejte ho na plech vyložený papierom na pečenie. Plech vložte do rúry predhriatej na 180 °C a pečte približne 30 minút. Potom nechajte korpus vychladnúť.
Medzitým si pripravte krém. Do misy dajte tvaroh, kyslú smotanu, oba cukry a vyšľahajte. Postupne pridávajte do krému puding a šľahajte, kým nevznikne hladká hmota bez hrudiek. Do krému nakoniec vmiešajte nasekanú čokoládu.
Vychladnutý korpus vydlabte tak, aby dole zostala vrstva asi 1 a pol cm vysoká. Banány nakrájajte pozdĺžne na plátky a vložte naspodok korpusu. Na ne potom naneste krém a uhlaďte ho. Vydlabanú časť cesta rozdrobte a potom ju nasypte na krém tak, aby vznikla ucelená vrstva. Koláč potom dajte asi na dve hodiny do chladu.