Králik s horčicovou omáčkou

3 hlasů
Tlačiť Tisknout
Příprava
Príprava:
30 minút
Vaření
Varenie:
1 hodina

Ingrediencie

Postup

Králika naporciujte, osoľte a okoreňte. Mrkvu, zeler a petržlen očistite a nakrájajte na kúsky. Mäso dajte do olejom vymazaného pekáčika. Pridajte nakrájanú zeleninu. Cesnak nakrájajte na plátky, cibuľu na štvrtinky. Pridajte k mäsu spolu s bylinkami. V 400 ml vody rozmiešajte horčicu. Nalejte ju na mäso so zeleninou a vložte do rúry predhriatej na 180 stupňov. Pečte asi hodinku. V priebehu pečenia občas prelejte šťavou.

Tip: Ku králikovi môžete do pekáčika pridať ešte na kúsky nakrájanú anglickú slaninu alebo ho slaninou rovno prešpikovať, aby bol šťavnatejší. Bude chutiť so zemiakovou alebo polentovou kašou.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu