Ingrediencie
Postup
Mlieko nalejte do rajnice a pridajte múku. Prešľahajte metličkou a za stáleho miešania uvarte hustú kašu. Nechajte ju celkom vychladnúť. Medzitým pripravte cesto. Vyklepnite do misy vajcia, pridajte cukor a šľahajte do svetlej a nadýchanej peny. Potom postupne pridávajte múku zmiešanú s kakaom a práškom do pečiva. Prilejte olej, vlažné mlieko a vyšľahajte hladké cesto. Rozotrite ho na plech vyložený papierom na pečenie. Korpus pečte 20 až 25 minút v rúre predhriatej na 180 stupňov.
Nechajte ho vychladnúť a dokončite krém. Do vychladenej kaše zašľahajte cukor a zmäknuté maslo. Vyšľahajte hladký krém a potom do nej vmiešajte kokos. Krémom potrite korpus. Koláč dajte na hodinku do chladu a potom nakrájajte.
Tip: Na koláč môžete na záver naniesť ešte čokoládovú polevu alebo ho len posypať čokoládovými hoblinkami.