Ingrediencie

Postup

Vo veľkej mise si zmiešajte tučný tvaroh, vajcia, maslo izbovej teploty a polohrubú múku. Vznikne vám pevné, ale trošku lepivé cesto. Cesto nechajte zhruba 5 minút odpočívať. 
Medzi tým, ako cesto odpočíva, si dajte do čo najväčšieho hrnca variť osolenú vodu.
Z odpočinutého cesta si odoberte zhruba veľkú lyžicu cesta, obaľte ním jahodu a v ruke vyvaľkajte na guľku. Takto pripravené knedličky dajte variť do vriacej vody a varte ich zhruba 5 minút.
Pri servírovaní knedličky ozdobte kyslou smotanou, tvarohom s cukrom a pokvapkajte maslom.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu