Ingrediencie

Postup

Bielky s cukrom za pomocí šľahača vyšľahajte na pevný sneh. Potom čo najpomalšie do hustého snehu zašľahávajte postupne žĺtky. Len čo máte zmes vyšľahanú, preosejte hladkú múku s kypriacim práškom. Sypkú zmes pridávajte postupne do tej vyšľahanej a jemne vareškou múku zapracujte. Vznikne vám krásne nadýchané cesto.

Len čo je cesto hotové, vylejte ho do formy vyloženej papierom na pečenie s rozmerom 30 × 20 cm. Na cesto nasypte na kocky nakrájané jahody a posypte plátkami mandlí.

Dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 °C na 40 minút.
Po upečení bublaninu vyberte s papierom na pečenie zo zapekacej formy a dajte vychladnúť.
Pri servírovaní posypte práškovým cukrom.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu