Ingrediencie
Postup
Bielky s cukrom za pomocí šľahača vyšľahajte na pevný sneh. Potom čo najpomalšie do hustého snehu zašľahávajte postupne žĺtky. Len čo máte zmes vyšľahanú, preosejte hladkú múku s kypriacim práškom. Sypkú zmes pridávajte postupne do tej vyšľahanej a jemne vareškou múku zapracujte. Vznikne vám krásne nadýchané cesto.
Len čo je cesto hotové, vylejte ho do formy vyloženej papierom na pečenie s rozmerom 30 × 20 cm. Na cesto nasypte na kocky nakrájané jahody a posypte plátkami mandlí.
Dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 °C na 40 minút.
Po upečení bublaninu vyberte s papierom na pečenie zo zapekacej formy a dajte vychladnúť.
Pri servírovaní posypte práškovým cukrom.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.