Ingrediencie
Postup
Cibuľu nakrájajte nadrobno. Mäso nakrájajte na kocky. V hrnci nechajte rozohriať olej a maslo. Opečte cibuľu a potom pridajte mäso. Opečte ho tak, aby sa zatiahlo. Potom pridajte mletú papriku, pretlak, premiešajte a nechajte rozvoňať. Pridajte lúpané paradajky, cukor, bylinky, soľ a korenie. Prilejte asi 150 ml vody. Priklopte a pod pokrievkou nechajte na miernom ohni prebublávať asi hodinku a pol. Podľa potreby môžete v priebehu varenia priliať trochu vody alebo vývaru.
Zemiaky a zeler očistite, nakrájajte na kocky a uvarte v osolenej vode domäkka. Potom vodu zlejte, pridajte maslo a zmes roztlačte. Pridajte smotanu a zmixujte na hladkú kašu. Hotové výpečky podávajte so zemiakovou zelerovou kašou a zeleninovým šalátom podľa chuti.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.