Hubová omáčka s haluškami

619 hlasů
Tlačiť Tisknout

Ingrediencie

Postup

Na veľkej panvici si rozpáľte maslo s olejom. Na rozpálenom oleji s maslom po častiach orestujte nadrobno nakrájané huby. V priebehu restovania húb pridávajte aj nadrobno nakrájanú cibuľu. Časť orestovaných húb si dajte bokom. Použijete ich pri servírovaní.  

Ku koncu restovania húb pridajte prelisovaný cesnak, nechajte ho rozvoňať a všetko zalejte mliekom a smotanou. Pridajte byľky rozmarínu, soľ, všetko premiešajte a nechajte zhruba 5 – 10 minút variť.   

Len čo má omáčka krásne krémovo jemnú hustotu, odstavte ju z platne.  

Hotovú omáčku podávajte s varenými haluškami a plátkami restovaných húb.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu