Holandský rezeň so zemiakovou kašou

63 hlasů
Tlačiť Tisknout
Příprava
Príprava:
40 minút
Vaření
Varenie:
1 hodina

Ingrediencie

Postup

Zemiaky a zeler olúpte a nakrájajte na kocky. Vo vriacej osolenej vode ich varte domäkka. Medzitým dajte do misy mäso, pridajte vajce, petržlenovú vňať, nastrúhaný syr a zmes osoľte a okoreňte. Dôkladne prepracujte a vytvorte 4 placky. Postupne ich obaľte v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke. Na oleji ich potom usmažte dozlatista. Zemiaky zlejte, roztlačte a potom prešľahajte s maslom a teplým mliekom. Hotové rezne podávajte so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom podľa chuti.  

Tip: Vyskúšajte do holandských rezňov pridať sušené paradajky v oleji.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu