Ingrediencie
Postup
Zemiaky a zeler olúpte a nakrájajte na kocky. Vo vriacej osolenej vode ich varte domäkka. Medzitým dajte do misy mäso, pridajte vajce, petržlenovú vňať, nastrúhaný syr a zmes osoľte a okoreňte. Dôkladne prepracujte a vytvorte 4 placky. Postupne ich obaľte v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke. Na oleji ich potom usmažte dozlatista. Zemiaky zlejte, roztlačte a potom prešľahajte s maslom a teplým mliekom. Hotové rezne podávajte so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom podľa chuti.
Tip: Vyskúšajte do holandských rezňov pridať sušené paradajky v oleji.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.