

Množstvo:
4 porcie

Príprava:
15 minút

Varenie:
15 minút

Náročnosť:
snadné
Ingrediencie
Postup
V mise rozšľahajte vajcia s cukrom, škoricou a smotanou na hladkú jemnú zmes. Použite takú veľkú misu, do ktorej sa vám budú plátky hriankového chleba dobre namáčať.
Každý plátok hriankového chleba potrite z jednej strany slivkovým lekvárom, ale nenatierajte úplne po okraje. Každý plátok potom prehnite uhlopriečne.
Hrianky postupne namáčajte do vaječnej zmesi a smažte na masle v rozpálenej panvici tak dlho, kým nebude každá strana pekne dozlatista. Nezabudnite hrianky opiecť zo všetkých strán.
Horúce francúzske toasty podávajte s ovocím. My sme ich ešte poliali horúcim kokosovým pudingom.
TIPY A RADY: francúzske toasty plnené slivkovým lekvárom sú dostatočne sladké, ale ak by ste ich radi ešte sladšie, odporúčame ich napríklad pocukrovať práškovým cukrom alebo poliať sirupom. Namiesto pudingu môžete toasty podávať s tvarohom alebo bielym jogurtom.
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.