Francúzske toasty

Dnes sme pre vás pripravili jednoduchý návod na prípravu skvelého francúzskeho toastu plneného slivkovým lekvárom. Toasty voňajú po škorici a sú zaliate horúcim kokosovým pudingom. Skvelé je, že sú veľmi rýchlo hotové. Vyskúšate ich s nami?

8 hlasů
Tlačiť Tisknout
Množství
Množstvo:
4 porcie
Příprava
Príprava:
15 minút
Vaření
Varenie:
15 minút
Náročnost
Náročnosť:
snadné

Ingrediencie

Postup

V mise rozšľahajte vajcia s cukrom, škoricou a smotanou na hladkú jemnú zmes. Použite takú veľkú misu, do ktorej sa vám budú plátky hriankového chleba dobre namáčať.

Každý plátok hriankového chleba potrite z jednej strany slivkovým lekvárom, ale nenatierajte úplne po okraje. Každý plátok potom prehnite uhlopriečne.

Hrianky postupne namáčajte do vaječnej zmesi a smažte na masle v rozpálenej panvici tak dlho, kým nebude každá strana pekne dozlatista. Nezabudnite hrianky opiecť zo všetkých strán.

Horúce francúzske toasty podávajte s ovocím. My sme ich ešte poliali horúcim kokosovým pudingom.

TIPY A RADY: francúzske toasty plnené slivkovým lekvárom sú dostatočne sladké, ale ak by ste ich radi ešte sladšie, odporúčame ich napríklad pocukrovať práškovým cukrom alebo poliať sirupom. Namiesto pudingu môžete toasty podávať s tvarohom alebo bielym jogurtom.
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu