Ingrediencie

Postup

Na väčšie kocky nakrájajte paradajky, olúpanú cibuľu a jadrovníkov zbavené jablká. Kocky dajte variť na 3 hodiny, aby všetko zmäklo a dalo sa krásne prepasírovať. Len čo je všetko rozvarené, vyberte všetko korenie a celú zmes prepasírujte cez sito. Zostanú vám iba kôstky a zvyšky korenia.

Prepasírovaný kečup priveďte v hrnci do varu a nechajte variť odkryté ešte 20 minút.

Horúci kečup nalejte do čistých zaváracích pohárov, pevne zatvorte viečkom a obráťte hore nohami a nechajte do druhého dňa vychladnúť.

Poháre potom dajte na chladné a temné miesto a nechajte niekoľko dní odležať. Chuť kečupu sa bude ešte postupne meniť.

 

▷ Máte prebytkov zo záhradky viac? Využite jednoduchého zaváranie v rúre.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu