Ingrediencie
Postup
Na väčšie kocky nakrájajte paradajky, olúpanú cibuľu a jadrovníkov zbavené jablká. Kocky dajte variť na 3 hodiny, aby všetko zmäklo a dalo sa krásne prepasírovať. Len čo je všetko rozvarené, vyberte všetko korenie a celú zmes prepasírujte cez sito. Zostanú vám iba kôstky a zvyšky korenia.
Prepasírovaný kečup priveďte v hrnci do varu a nechajte variť odkryté ešte 20 minút.
Horúci kečup nalejte do čistých zaváracích pohárov, pevne zatvorte viečkom a obráťte hore nohami a nechajte do druhého dňa vychladnúť.
Poháre potom dajte na chladné a temné miesto a nechajte niekoľko dní odležať. Chuť kečupu sa bude ešte postupne meniť.
▷ Máte prebytkov zo záhradky viac? Využite jednoduchého zaváranie v rúre.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.