Ingrediencie

Paštéta

Cibuľka

Postup

Domáca pečeňová paštéta

Očistenú, čerstvú, kuraciu pečienku rozmixujeme, pridáme vajce a rozpustené maslo. Pridáme prelisovaný cesnak, červené víno, brandy, soľ, korenie a rozmixujeme.

Pekáčik vyložíme potravinovou fóliou a cez cedidlo do nej vlejeme rozmixovanú zmes. Zabalíme aj zo zhora voľnými okrajmi fólie, aby bol celý povrch paštéty zakrytý, a pečieme v rúre vo vodnom kúpeli na 85 stupňov hodinu. Pred podávaním necháme vychladnúť.

Karamelizovaná červená cibuľka

Cibuľu nakrájame na mesiačiky a na oleji restujeme kým nie je sklovitá. Pridáme cukor, bylinky, červené víno a soľ s korením podľa chuti a zvaríme do čatní.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu