Ingrediencie
Postup
Tento koláč môžete ľahko pripraviť v rôznych variantoch. Pridáte ovocie podľa sezóny alebo môžete zmeniť mrvenicu. Namiesto kokosu na ňu použiť mleté mandle alebo vlašské orechy. Do mrvenice môžete tiež pridať trochu nastrúhaného marcipánu. Predtým ho však dajte do mrazničky, aby ste ho mohli do mrvenice nastrúhať.
Na mrvenicu premiešajte v miske kokos, cukor a žĺtok tak, aby vznikla drobivá zmes. Podľa potreby môžete pridať viac kokosu. Vyšľahajte vajcia s cukrom do peny. Potom pridajte múku zmiešanú s práškom do pečiva a citrónovou kôrou. Pridajte olej, smotanu a vyšľahajte hladké cesto. Nalejte ho do formy vyloženej papierom na pečenie. Navrch dajte čučoriedky a potom pridajte mrvenicu. Koláč pečte 35 až 40 minút v rúre predhriatej na 180 °C.