Ingrediencie
Postup
V hrnci si rozpáľte olivový olej a nechajte na ňom speniť nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom pridajte paradajkový pretlak, ktorý krátko orestujte. Pretlak počas restovania stratí štipľavú chuť a zosladne. K cibuli s pretlakom pridajte mleté mäso, dôkladne premiešajte a chvíľu restujte.
Do mäsového základu pridajte prelisovaný cesnak, rímsku rascu, čili, soľ, čierne korenie, krájané paradajky a hovädzí vývar. Všetko dôkladne premiešajte a pod pokrievkou varte 30 minút alebo kým nebude mäso hotové.
Na záver pridajte červenú varenú fazuľu a 70 % čokoládu. Všetko premiešajte, kým sa čokoláda nerozpustí.
Podávajte s ryžou, čerstvým sekaným koriandrom a všetko pokvapkané limetkou.
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.