Cestovinový šalát s údeným kuracím mäsom

Dnes vám prinášame recept na letný cestovinový šalát. V horúcich dňoch ho podávajte určite chladený. Do nášho šalátu sme pridali údené kuracie filety, listy červenej repy alebo šalátovú čakanku. Určite vás poteší, že šalát je rýchly na prípravu.

3 hlasů
Tlačiť Tisknout
Množství
Množstvo:
4 porcie
Příprava
Príprava:
15 minút
Vaření
Varenie:
15 minút
Náročnost
Náročnosť:
snadné

Ingrediencie

Postup

V osolenej vode uvarte cestoviny domäkka.

Údené kuracie filety nakrájajte na kocky a orestujte ich na panvici zo všetkých strán.

Papriku, cherry paradajky aj šalátovú čakanku pokrájajte na malé kúsky.

Do veľkej hlbokej misy nasypte uvarené cestoviny, údené kuracie kúsky, papriku, cherry paradajky, listy červenej repy a na kúsky pokrájanú listovú čakanku. Šalát dobre premiešajte.

Majonézu premiešajte s jogurtom. Osoľte ju a okoreňte. Dresing primiešajte do šalátu.

Šalát podávajte posypaný sušenou bazalkou.

TIPY A RADY: šalát podávajte ideálne vychladený.
BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu