Ingrediencie

Postup

POSTUP

Na cesnakovú nátierku si vezmeme strednú misu. Olúpeme cesnak a do misy ho prelisujeme. Tvrdý syr si nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme lučinu a biely jogurt, všetko premiešame do požadovanej konzistencie nátierky. V prípade, že by sa vám zdala nátierka veľmi cesnaková, pridajte ešte lyžicu bieleho jogurtu. Zmes ochutnáme a dochutíme soľou a korením, pridáme nasekanú vetvku tymiánu. Všetko znova dobre premiešame.


Nátierka je lepšia, keď sa nechá aspoň hodinku či dve odpočinúť v chladničke.

Cesnakovú nátierku servírujte na jednohubky, pokrájané z rožku, alebo na chlebíčky z čerstvej bagety. Skvelou kombináciou k cesnakovej nátierke sú guličky bieleho hroznového vína.

Podobné recepty

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu