Ingrediencie
Postup
POSTUP
Na cesnakovú nátierku si vezmeme strednú misu. Olúpeme cesnak a do misy ho prelisujeme. Tvrdý syr si nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme lučinu a biely jogurt, všetko premiešame do požadovanej konzistencie nátierky. V prípade, že by sa vám zdala nátierka veľmi cesnaková, pridajte ešte lyžicu bieleho jogurtu. Zmes ochutnáme a dochutíme soľou a korením, pridáme nasekanú vetvku tymiánu. Všetko znova dobre premiešame.
Nátierka je lepšia, keď sa nechá aspoň hodinku či dve odpočinúť v chladničke.
Cesnakovú nátierku servírujte na jednohubky, pokrájané z rožku, alebo na chlebíčky z čerstvej bagety. Skvelou kombináciou k cesnakovej nátierke sú guličky bieleho hroznového vína.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčného setu získate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199 € ako darček.