Bravčové rebierka so šalátom

3 hlasů
Tlačiť Tisknout
Příprava
Príprava:
40 minút
Vaření
Varenie:
4 hodiny

Ingrediencie

Postup

POSTUP:

Všetky suroviny na marinádu zmiešajte. Rebrá dajte do misy, prelejte marinádou, premiešajte a nechajte marinovať do druhého dňa. Potom ich poukladajte do pekáčika. Nalejte aj zvyšnú marinádu. Rúru predhrejte na 120 °C, použite funkciu gril. Rebierka pečte 4 hodiny.  

Kapustu nastrúhajte a dajte do misy. Pridajte očistenú a nahrubo nastrúhanú mrkvu. Premiešajte a pridajte kyslú smotanu, cukor, olej a citrónovú šťavu. Všetko premiešajte a nakoniec šalát podľa chuti osoľte a okoreňte.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu