Ingrediencie

Postup

Vo veľkom hrnci si rozpáľte olivový olej a zľahka na ňom orestujte na kocky nakrájanú slaninu. Potom pridajte na väčšie kocky nakrájanú mrkvu, petržlen a zeler a všetko restujte asi 10 minút. K restovanej zelenine pridajte cibuľu a nechajte so zeleninou zľahka speniť.  

K zeleninovému základu potom pridajte na menšie kocky nakrájané hovädzie mäso a nechajte ho sprudka zatiahnuť. Nakoniec pridajte na plátky nakrájaný cesnak a na väčšie kúsky nakrájanú cviklu. Zalejte vývarom, dochuťte soľou, novým korením, bobkovým listom a priklopené pomaly varte, kým nebude mäso mäkké. Môže to trvať asi 2 hodiny.  Do hotovej polievky nakoniec pridajte pokrájanú a prepláchnutú kyslú kapustu.  

Podávajte s kyslou smotanou, balkánskym syrom a čerstvým chlebom.

BEZPLATNÁ ZÁKAZNÍCKA LINKA
0800 105 505
Každý pracovný deň 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobraziť mapu